Inlägget Mjukpepparkaka – utan gluten och vitt socker dök först upp på Clean Eating by Annika. Hjälp mig att visa fler att man faktiskt kan baka gott utan socker och vitt mjöl
Allt vi smakar på kommer vara vetefritt, glutenfritt, mjölkproteinfritt och utan vitt socker. Kursen leds av mig, Nilla Gunnarsson som gett ut boken Baka Glutenfritt och arbetar som föreläsare, Kost & näringsrådgivare, Kock, matkonsult och NLP-coach
Den här goda gluten- och mjölkfria äppelsmulkakan fick förgylla vår fredagskväll. Om du inte har allergibekymmer kan du byta hirsflingorna mot havregryn, och använda någon vanlig, vit choklad, ev med smaksättning av lime eller citron
Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt i en annan bunke med en elvisp. Och eftersom min mage mår så mycket bättre utan gluten valde jag att försöka testa mig fram till ett glutenfritt recept på cupcake semlor
Detta recept är fritt från laktos, gluten och raffinerat socker. Jag tycker om idéen att använda mig av allt när jag lagar mat så när jag sist gjorde min picklade vita sparris, kokade jag också direkt soppa på skalen som blev över