This year I made a glutenfree gingerbread cake topped with a blue cheese frosting. I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
Dessa var kanongoda och jag tar nog hellre en sådan här än en riktig Semla. Jahapp. Då var det semle tider igen då, och i år har jag inte haft lust någonstans alls att ställa mig och baka bullar
Semel-Cupcakes. Fick ett sådant otroligt sug efter dessa små ljuva gräddiga bakverket men kände att det var lite väl tidigt så lät mig inspireras till de här cupcaken istället
Idag vill jag bjuda på lite goda veganska (och glutenfria) chokladcupcakes som är perfekta till påsk, till fredag, lördag och vilket annat fika som helst - oavsett dag
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Snälla Isabel skickade över hennes egna glutenfria mjölmix för att jag skulle få baka med det. It's not that often I bake glutenfree bread but when I got the chance I couldn't resist taking it
LivsstilGlutenfriasemlor med kokosgrädde Av. LÄS OCKSÅGlutenfria semmelwrapsÄldre. FRI FRÅNBasen till semlorna är fri från gluten, raffinerat socker och mejeriprodukter
Igår svängde jag ihop mitt favoritbröd - en glutenfri formfranska som fungerar utmärkt som rostbröd. Något som jag vill hinna baka oftare än faktisk bröd
Low carb pizzabotten utan gluten. Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Cupcakesemlor från Jillsmat. Kanske blir en semla eller två när jag kommer hem istället. Alla semlor är förstås glutenfria men bakade med olika sorters mjöl och sötning, så du kan lätt hitta en variant som passar just dig
I’m trying this whole glutenfree diet thing, in desperate times you try everything you can. Visste du att glutenfria bröd inte får någon färg just för att de inte innehåller något gluten protein
Lotta Frithiof, matredaktör på Uppsala Nya Tidning, frågade för ett tag sedan om jag ville göra en glutenfrisemla till ett semmelreportage i torsdags, och det ville jag naturligtvis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.