Getostmousse recept

Getostmousse på rostad baguette

Getostmousse på rostad baguette

Bred getostmoussen toppigt på brödskivorna. Mosa osten och rör samman den med kesella och rosmarin. Rör ut smöret med vitlök
Getostmousse

Getostmousse

Mosa osten och rör samman den med Kesella. Smaksätt den med rosmarin och honung. Lägg en rejäl klick av moussen på brödet och toppa med rostade pinjekärnor
Snart rullar jag fram

Snart rullar jag fram

Godast var blåbärssillen, laxtårtan och parmaskinka med getostmousse. Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid

La Baleak

Jag åt en kall melongazpacho med getostmousse till förrätt, och den var inte av denna värld.  . Efter gårdagens hysteriska hemresa (hej motorväg, två timmars bilkö och formel-1 genom Bilbao) kan vi konstatera att våra två senaste flygresor har varit helt bananas
Middag på Fera at Claridge’s, Mayfair

Middag på Fera at Claridge’s, Mayfair

Amuse bouchen var en ljuvligt lätt getostmousse med bland annat ärtskott (fotot ovan). Kvällen innan Halloween slog Caroline och jag på stort och unnade oss en avsmakningsmeny på Fera at Claridge’s
Grönsakscappuccino

Grönsakscappuccino

Servera med getostmousse på bröd. Skölj grönsakerna. Dela broccolin i buketter. Skär morötterna i slantar. Dela minimajsen
Tre frestelser

Tre frestelser

Baguetter med getostmousse. Skiva brödet och rosta det mitt i ugnen ca 6 minuter. Mosa osten tillsammans med kesella
Getostmousse med päron

Getostmousse med päron

På påskdagen fixade vi till den här getostmoussen som vi serverade istället för ostbricka. På vägen hem från USA mellanlandade vi i Stockholm och firade påsk med min familj i ett par dagar

Getostmousse

Mosa osten och blanda med kvarg. Smaksätt med lite rosmarin. 150 g getost. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg
Getostmousse (6 dl)

Getostmousse (6 dl)

Mosa osten och blanda med kvarg. Smaksätt med lite rosmarin. 300 g chèvre , fransk getost. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg

Kilskinka med getostmousse

Skär fyra små bitar av osten, ca 15 g. Doppa dem i uppvispad äggvita och rulla dem i mannagryn. Lägg dem i frysen

Getostmousse

1.  Mosa osten och rör samman den med Kesella. Smaksätt den med rosmarin och honung. 2.  Lägg en rejäl klick av moussen på brödet och toppa med rostade pinjekärnor

Getostmousse på rostad baguette

 Bred getostmoussen toppigt på brödskivorna. 1.  Mosa osten och rör samman den med kesella och rosmarin. 2