Mosa osten och rör samman den med Kesella. Smaksätt den med rosmarin och honung. Lägg en rejäl klick av moussen på brödet och toppa med rostade pinjekärnor
Godast var blåbärssillen, laxtårtan och parmaskinka med getostmousse. Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid
Jag åt en kall melongazpacho med getostmousse till förrätt, och den var inte av denna värld. . Efter gårdagens hysteriska hemresa (hej motorväg, två timmars bilkö och formel-1 genom Bilbao) kan vi konstatera att våra två senaste flygresor har varit helt bananas
Amuse bouchen var en ljuvligt lätt getostmousse med bland annat ärtskott (fotot ovan). Kvällen innan Halloween slog Caroline och jag på stort och unnade oss en avsmakningsmeny på Fera at Claridge’s
På påskdagen fixade vi till den här getostmoussen som vi serverade istället för ostbricka. På vägen hem från USA mellanlandade vi i Stockholm och firade påsk med min familj i ett par dagar
1. Mosa osten och rör samman den med Kesella. Smaksätt den med rosmarin och honung. 2. Lägg en rejäl klick av moussen på brödet och toppa med rostade pinjekärnor