På vägen hem från USA mellanlandade vi i Stockholm och firade påsk med min familj i ett par dagar. På påskdagen fixade vi till den här getostmoussen som vi serverade istället för ostbricka
Godast var blåbärssillen, laxtårtan och parmaskinka medgetostmousse. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Getostmousse. Mosa ihop chévre med creme fraîche. Smaka av med salt. Väggarna är klädda med vinflaskor, så det känns som att man sitter i en vinkällare
Mosa osten och rör samman den med Kesella. Smaksätt den med rosmarin och honung. Lägg en rejäl klick av moussen på brödet och toppa med rostade pinjekärnor
Smula getosten och rör ihop med resten. Lägg på getostmoussen. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Lägg upp en fräsch sallad på tallriken tillsammans med rödbetorna i klyftor och körsbärstomater
Amuse bouchen var en ljuvligt lätt getostmoussemed bland annat ärtskott (fotot ovan). I vilket fall så har jag velat och gå hit (och tidigare till Roganic) och prova Simon Rogans mat sedan han var med i The Great British Menu första gången
Mosa osten och rör samman den med Kesella. Smaksätt den med rosmarin och honung. Lägg en rejäl klick av moussen på brödet och toppa med rostade pinjekärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.