På påskdagen fixade vi till den här getostmoussen som vi serverade istället för ostbricka. På vägen hem från USA mellanlandade vi i Stockholm och firade påsk med min familj i ett par dagar
Injera, surdegspannkakan. ca 10 st. 5 dl teffmjöl*. 7,5 dl kallt vatten. efter jäsning. 2,5 dl kokande vatten. Rör försiktigt ut teffmjölet i det kalla vattnet, ta lite vatten i taget så det absolut inte blir några klumpar
Ingredienser5 dl hasselnötter3 msk kokosolja5 msk kakao3 msk honung2 tsk vaniljpulver1 tsk himalayasaltGör så härMixa nötterna i matberedare till en oljig massa
Påskpolenta,Till påskbordet/som förrätt till 8 personer2 dl polenta1 liter gönsaksbuljong1 dl näringsjäst (finns att köpa i hälsokostaffärer, tillför en ostig lite nötig smak men kan uteslutas om man inte hittar det, eller testa någon matsked mortlade vita sesamfrön som alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.