På många bakforum på Facebook och i många bloggar så frågar många sig ”Vad är fluff. Man kan göra fluff på det mesta och här kommer två grundrecept, den ena gäller chokladgodis och det andra godis som innehåller gelatin
Jag har länge velat göra geléhallonfluff och eftersom jag tycker kombinationen hallon och choklad är så god så fick det bli fluff tillsammans med en kladdkaka
zoogodisar, geléhallon, citronkolor, lakrits, ferraribilar ,. Detta är en ljus tårtbotten fylld med mjölkchokladfluff och gelehallonfluff och ovanpå ville han ha choklad så det fick bli lite Smarties
Till fikat gjorde jag några enkla kladdmuffins med mjölkchoklad/gelehallon fluff. Man fyller 2 spritspåsar med olika fyllningar, jag gjorde 2 olika sorts fluff (gelehallon/mjölkchoklad)
Har fått flera mail och kommentarer angånde hur man gör fluff så därför skriver jag ner receptet. Fluff är en slags mousse gjord på grädde och godis, kan även kallas ganache och används till att tex fylla tårtor eller spritsa på muffins