Garnering gele recept

Smörgås med Fois Gras och gelé på Jura-vin

Smörgås med Fois Gras och gelé på Jura-vin

granatäpple för garnering. någonting grönt för garnering (persilja i mitt fall). Fois Gras, eller gåslever som det heter på svenska, är någonting jag har försökt äta fler gånger men tyvärr inte fattat tycke för
Lyxig cheesecake med lime och passionsfrukt

Lyxig cheesecake med lime och passionsfrukt

Limecheesecake med passionsfrukt10 bitar12 st digestivekex50 g smör4 st gelatinblad2 st ägg2 dl lätt crème fraiche400 g lätt färskost, t ex Philadelphia1,5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker2 st lime, rivet skal och saftGarnering1 st gelatinblad2 msk strösocker4 msk vatten2 st passsionsfrukterKrossa kexen fint. Lägg gelatinbladet till garneringen i kallt vatten ca 5 min

Cheesecake med hallon

Garnering. Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning
Choklad- och passionsfruktmoussetårta

Choklad- och passionsfruktmoussetårta

Garnering. Fredagskvällen var igår bokad för födelsedagsfest. Vi firade min sambo som fyller 25 år på måndag och jag tänkte att jag skulle göra något speciellt att bjuda på
Passionsfrukt Cheesecake

Passionsfrukt Cheesecake

Garnering. Lägg gelatinbladet till garneringen i kallt vatten ca 5 minuter. Godmorgon på er. Hoppas att ni har haft en bra morgon
Moussetårta med choklad och mango

Moussetårta med choklad och mango

Garnering. Ugn. 200°. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver i en skål och sikta ner i äggsmeten
Pannacotta med hallonsås

Pannacotta med hallonsås

Garnering. Häll på vispgrädde och tillsätt gele socker multi. 2 dl gelesocker multi. Lägg gelatinbladen i blöt
Påskmoussetårta

Påskmoussetårta

Garnering. Ugn 200 C. Botten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver i en skål, sikta ner det i äggsmeten
Evas Blåbärstårta

Evas Blåbärstårta

Till garnering färska blåbär och annan frukt och bär av smak och tycke. Detta är en ny tårta lite mixat av olika favoritsmaker och recept till mig en underbar nötbotten med en krämig blåbärs och färskost kräm toppad en blåbärsgele och till sist dekoredad med lite färska bär
Pärontårta med melongelé

Pärontårta med melongelé

Garnering. Pistaschbotten. Sätt ugnen på 160°. Vispa äggvitan och strösockret vitt. Vänd ner florsocker, nötter och mandel
Jordgubbscheesecake

Jordgubbscheesecake

Garnering. Garnering. Det är högsäsong för jordgubbar nu, nästan att den till och med börjar komma in på sluttampen, så det gäller att passa på
Fruktpaj

Fruktpaj

Garnering. Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen c. a 30 minuter. Citronkrämen