skrov, puts och fyllning från den stekta gåsen. Dela skrovet i bitar och lägg detta tillsammans med fyllningen, lårbenen och annat som putsats bort i en kastrull
Lägg fruktfyllningen längs kanten på fatet. Gnid in gåsen med citron både på in- och utsidan. Skär under tiden upp gåsen och placera köttet på ett stort fat
Det var strax innan Mårten Gås och det såldes anka och gås för fullt i matbutikerna. Gås har jag ännu aldrig lagat, jag var (är) sugen på att prova men var osäker på om jag faktiskt skulle få in pippin i vår ugn
Vill bara fixa och mysa till det nu hemma, ingen platt tv ä n haha på väggen, svårt att välja …IKEA katalogen ska gås igenom och skulle gärna vilja ha den här kudden i soffan i höst, lite Chanel över den
Bönderna älskar stekt gås med rödkål och under jakttiden får man en underbar stekt rapphöna. Maten är ungefär densamma som i Wien (som utgör en egen provins mitt inne i Niederösterreich) och man kan där få alla wienska specialiteter från leverknödelsoppa och kokt oxkött till Rahmstrudel (med grädde) och Palatschinken (pannkaka med olika fyllningar)