Helstekt gås med rödkål och gräddsås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gås , 4-4,5 kg
  • 1 salt
  • 1 peppar , malen
  • 5 st äpple (n)
  • 100 gram katrinplommon
  • 2 kvist(ar) timjan
  • 3 dl grädde
  • 2 dl gåsfond , eller kycklingfond
  • 2 tsk hallonvinäger
  • 1 peppar , malen
  • 1 salt
  • 1 tsk svartvinbärsgelé
  • 60 gram gåsfett
  • 1 st kryddnejlika (or)
  • 1 st lagerblad
  • 1 peppar , malen
  • 2 st potatis(ar) , riven
  • 700 gram rödkål
  • 1 st röd lök (ar)
  • 1.5 msk rödvinsvinäger
  • 2 dl rött vin
  • 1 salt
  • 2 tsk socker
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • 1 st äpple (n)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.