Gås fläskkött recept

Rillette - på fläskkött

Rillette - på fläskkött

Ett smörgåspålägg som är som en slags trådig paté och som här av fläskkött, men även av anka, gås och fisk finns
Kål i vin - istället för surkål

Kål i vin - istället för surkål

Att servera kålen som bädd till olika korvar, grisstek och som här på bilden ugnsstekt fläskkött (revben utan ben), som är kryddat med ingefära, stekt anka, gås och fasan passar perfekt
Kastanjer på Madams vis

Kastanjer på Madams vis

Denna goda nöt från Central- och Sydeuropa, använd redan på romartiden, passar nämligen utmärkt som tillbehör till t ex anka och gås där den lilla mjuka sötman ger en extra kick
Kastanjer på Madams vis

Kastanjer på Madams vis

Denna goda nöt från Central- och Sydeuropa, använd redan på romartiden, passar nämligen utmärkt som tillbehör till t ex anka och gås där den lilla mjuka sötman ger en extra kick