Fyllda ägghalvor
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Fyllda ägghalvor

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 8 ägg
  • 1 tsk tabasco
  • 4 msk majonnäs
  • 1 kryddmått örtsalt eller salt
  • 16 (50 g) räkor, skalade
  • färsk dill

Beskrivning

    Koka äggen genom att sänka dem försiktigt i kokande vatten eller lägga dem direkt i kallt vatten och sedan koka upp.

    Koka 5 eller 8 minuter beroende på teknik. Kyl snabbt med kallt vatten så blir det enklare att ta bort skalet.

    Dela äggen i halvor och gröp ur gulorna. Lägg vitorna på ett fat eller en tallrik.
    Mosa gulorna med en gaffel och tillsätt salt, tabasco och majonnäs.

    Klicka röran i äggvitorna, lägg en skalad räka på varje halva och en liten dillkvist.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.