Lägg skinka, paprika och ost på schnitzlarna, men inte för nära kanterna. Stek därefter i olja på medelvärme tills de fått fin färg och osten börjar smälta
Mums medfylldkycklingfilé. kycklingfilé. Fyll kycklingen medskinka, tomat och ost. Fyll med kallrökt eller lufttorkad skinka - kallrökt ger mer smak men konsistensen är densamma
Linda varje kycklingfilémed två skivor parmaskinka som ska ligga lite omlott. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Kycklingfiléfylldmedost, citron och dragon och sen inlindad i lufttorkad skinka ala Jamie Oliver. Börja med att skära kycklingen så att det går att fylla den (se bild längre ner)
Skär ett snitt i kycklingfiléerna så du kan vika ut dom som en fjäril. Blev min variant av kyckling cordon bleu – nämligen fylld kycklingschnitzel med rökt kalkon och ost
Jag hade köpt färsk tunnskivad kycklingfilé som fick bli små rullader. Servera med färsk pasta, sallad och gärna lite extra riven västerbottensost över
Så jag fyllde en kycklingfilémed lite saker vi hade hemma och åt matvete till, supergott. Linda sedan skinkan runt och lägg ned i en ugnsfast form med ”skarven” nedåt
Blanda ströbrödet med salt och peppar. Lägg i creme fraiche, grädde och buljong i en kastrull och värm upp, rör i parmesan och tomatpesto, krydda med salt och peppar
Bred på senapen i fickan och fyll med strimlad skinka och lite av mozzarellaosten. Lägg filéerna i en liten gratängform, täck med båda ostarna och slå vinet runt om
Att göra rullader av just kycklingfilé är väldigt tacksamt, kycklingfilé blir gärna lätt torrt när man tillagar det så ett bra sätt att undvika det är att fylla och koka köttet, istället för att steka tills det är klart