Fylld kycklingfilé med skinka ost recept

Fylld kyckling inlindad i lufttorkad skinka

Fylld kyckling inlindad i lufttorkad skinka

Kycklingfiléfylldmedost, citron och dragon och sen inlindad i lufttorkad skinka ala Jamie Oliver. Börja med att skära kycklingen så att det går att fylla den (se bild längre ner)
Fylld kycklingfilé med tortellini

Fylld kycklingfilé med tortellini

Blanda samman färskost, basilika och rökt skinka. Ostsås. Skär en ficka längs medkycklingfiléerna. Vik ihop och fäst samman med tandpetare
Fyllda kycklingrullader i sås

Fyllda kycklingrullader i sås

Jag hade köpt färsk tunnskivad kycklingfilé som fick bli små rullader. Servera med färsk pasta, sallad och gärna lite extra riven västerbottensost över
Kyckling fylld med fetaost och tomat

Kyckling fylld med fetaost och tomat

Så jag fyllde en kycklingfilémed lite saker vi hade hemma och åt matvete till, supergott. Linda sedan skinkan runt och lägg ned i en ugnsfast form med ”skarven” nedåt
Fylld kycklingschnitzel med parmesansås

Fylld kycklingschnitzel med parmesansås

Blanda ströbrödet med salt och peppar. Lägg i creme fraiche, grädde och buljong i en kastrull och värm upp, rör i parmesan och tomatpesto, krydda med salt och peppar
Mycket ost blev det...

Mycket ost blev det...

Bred på senapen i fickan och fyll med strimlad skinka och lite av mozzarellaosten.  Lägg filéerna i en liten gratängform, täck med båda ostarna och slå vinet runt om
Fyll en filé!

Fyll en filé!

Förra inlägget visade en blek fiskgratäng och dagens visar en fylldkycklingfilé som inte heller hade tagit skada av lite brun utan sol
Madame Ediths panerade kycklingfilé

Madame Ediths panerade kycklingfilé

Rulla de fylldakycklingfiléerna i vetemjöl blandat med salt. Vik skinkan dubbel över en ostskiva. Skär en djup ficka i varje kycklingfilé
Grilla till lunchen kanske

Grilla till lunchen kanske

Grillad skinklindad kycklingfilémedost- och mandelgratinerad potatis. Rökt skinka, två skivor till varje kycklingfilé
Goda kycklingrullader och böcker

Goda kycklingrullader och böcker

Att göra rullader av just kycklingfilé är väldigt tacksamt, kycklingfilé blir gärna lätt torrt när man tillagar det så ett bra sätt att undvika det är att fylla och koka köttet, istället för att steka tills det är klart