San Jacobos är egentligenfyllda med ost men här fylls de med grilladzucciniIngredienser. zucciniskivor av kokt skinka (lite tjockare skivat)saltochsvartpepparäggcoctailpinnarTillpaneringen
Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsåsoch ärtor stod på menyn. Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans med citronsaftoch mjölk
Fylldfläskfilé som tillagasi ugnen och en god krämigpotatisgratängtill det. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Vill du ha en krispigare yta på laxen så kan du panera den med panko ( Asiatisk ströbröd, finns blad asiakiska produkter i affärerna ) ger en jätte finochkrispig yta
Så idag blev det ”Kycklingfylld med chiliochvitlöksröra”. Fast kallt har det varit, kollade intill växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Gjorde fylldfläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. Fylld ugnsstekt fläskfilé. Bred smeten på den utrullade sidan av filéen, och rulla ihop köttet sedan
Googla på fylldlövbiffoch du hittar hur många varianter som helst. Fäst ihop med tandpetare så att intefyllningen rymmer ur "börsarna", som fylldlövbiff kallas ibland
Dela kycklingen, på längden ( interiktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare)
Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s ochJamielOliver´smatlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tipsochhärliga maträtter som görs
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en litenbit ädelost. Gratinerai 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något. 50 g rödvinbärsgelé. 50 g ädelost från Jämtland (jag använde Kvibille gräddädel)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.