Jajamensan, glutenfria frukostbullar är vad det Mårtenssonska köket har att erbjuda denna fredag. Det verkar som att havremjöl, tillsammans med bovetemjöl, är vägen till ett luftigare glutenfritt bröd
Sist hon och hennes familj sov över blev det lite gröt kvar som jag ställde i kylen och som någon dag senare förvandlades till jättegoda frukostbullar tillsammans med en likaledes överbliven potatis och lite annat smått och gott
Jag testade ännu ett recept på glutenfria frukostbullar som jag hittade hos Nilla, som inte är gjorda på en massa ägg som de bullar jag tidigare testat vilket gav luftigare bullar
Arbeta degen, och tillsätt sedan bovetemjölet blandat med bakpulvret, lite i taget. I väntan på de färska nässlorna bakar jag fiberrika frukostbullar med malda nässlor
2 dl bovetemjöl. 2 dl bovetemjöl. För ett tag sen lade jag ut ett recept på frukostfrallor med russin. Idag har jag bakat dessa med några små förändringar
Ett nytt recept på frukostbullar har testbakats. 2 dl bovetemjöl. 2 dl bovetemjöl. Denna gång med betydligt mindre mängd kolhydrater än de flesta andra bröd men fler kolisar än för strikt lågkolhydratskostare