2 msk fiberhusk. 2 msk fiberhusk. De här lättgjorda glutenfria bullarna passar bra till frukost eller mellanmål, och kan också användas som lite grövre hamburgerbröd om man har lust
Det bidrar liksom fiberhusken till ett saftigare bröd. När du ändå är i farten kan du göra i ordning en plastpåse eller burk med en sats av de torra ingredienserna, så är det lätt nästa gång det blir bakdags att bara tillsätta fiberhusk, ägg, olja och yoghurt medan ugnen värms upp
Ett perfekt frukostbröd eller tillbehörsbröd till soppa. 1,5 msk fiberhusk eller finax psyllium (= finmalet psylliumfröskal, kan ersättas med dubbla mängden grovmalet) Läs mer om psylliumfröskal här…. 1,5 msk fiberhusk eller finax psyllium (= finmalet psylliumfröskal, kan ersättas med dubbla mängden grovmalet) Läs mer om psylliumfröskal här…
Men de fungerar så klart lika utmärkt bra som frukostbröd, delade med bara en skiva ost på. Tillsätt fibrex, fiberhusk, salt, pomerans, sirap och crème fraiche
Brukar ju göra bananscones till fikat men det här brödet passar bättre som frukostbröd eftersom jag tagit lite färre bananer och därför inte får samma sötma, men går såklart att ta nån extra banan och ha som fikabröd också