Denna saffranskladdkaka med crème fraichefrosting och granatäpplekärnor. Ta nu crème fraichen, florsocker och vaniljsocker i en skål och vispa med elvisp
½ dl cremefraiche. Kladdig citronkaka med sötsyrlig frosting. Frosting. ½ dl cremefraiche. Gör frosting. 1½ dl cremefraiche. 3) Häll i det smälta smöret, äggen och cremefraichen i kokosmjölblandningen. 2) Häll i cremefraiche, alla kryddor och sötning. 1½ dl cremefraiche
Rör ner cremefraichen. Jag gör sällan muffins men det går ju faktiskt riktigt fort och tillsammans med en härlig frosting tycker jag att det är supergott
Mixa ihop smör och crème fraiche i en matberedare monterad med en kniv. Tillsätt mjölken, en tesked i taget, genom matarrören, medan maskinen blandar, tills det blir en bredbar, smidig frosting
Frosting. Rör samman ingredienserna till frostingen och bred eller. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med). 1 dl crème fraiche. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med). 1 dl crème fraiche
Men eftersom jag gillar att cupcakes kan fyllas med olika fyllningar var jag sugen på att testa konceptet med både fyllning och frosting i whoopie pie format
Jag var övertygad om att jag hade florsocker hemma till frosting men det visade sig att jag inte hade något florsocker över huvudtaget så det fick bli utan frosting
Sagt och gjort, funderade lite kring ingredienserna och hur jag skulle kunna få till den på bästa sätt och slutresultatet blev en pepparkakscheescake medfrosting