Leilas whoopies
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör, mjukt
  • 11,5 dl strösocker
  • 14 dl vetemjöl
  • 12 tsk vaniljsocker
  • 11 tsk bikarbonat
  • 11 tsk bakpulver
  • 11 st ägg, ekologiskt
  • 11 dl crème fraiche
  • 13,5 dl vetemjöl
  • 11 knivsudd salt
  • 11 tsk vaniljsocker
  • 13 msk espresso, eller starkt kaffe
  • 10,5 dl kakao, av god kvalitet
  • 175 g Choklad, smält
  • 11 dl nutella
  • 14 dl florsocker
  • 14 msk kakao
  • 1150 g Philadelphiaost
  • 11 msk kaffe
  • 160 g smör, mjukt
  • 13 dl florsocker
  • 11,5 dl hallon, färskaSätt ugnen på 175 grader varmluft. Kakdeg
  • Vispa smör och strösocker krämigt. Tillsätt alla de torra ingredienserna och rör om ordentligt. Blanda i ägg, (samt kaffe och smält choklad till chokladwhoopies) och crème fraiche för hand och rör till en slät kaksmet. Fukta händerna med kallt vatten och rulla kakorna till bollar som är lite mindre än en pingisboll. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna helt och gör frostingen. Nutella frosting
  • Vispa nutella, florsocker, kakao, vaniljsocker och philadelphiaost krämigt. Rör ner kaffet. Raspberry Frosting
  • Vispa smör, florsocker och philadelphiaost krämigt. Vänd försiktigt ner hallonen. Montering
  • Bred lite frosting på undersidan av en kaka och tryck fast en annan på frostingen. Dessa kakor serveras färska, samma dag som de bakats.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.