Men det blev för mycket med alla smörkräm till kände jag och sen föll tårtan helt i glömska tills jag fick en liten tanke i höstas och testade att göra om den med några små-justeringar och ny frosting i form av whipped creamcheese
Viktigt är att inte vispa för mycket för då kan den lätt bli rinnig. Gör frostingen så här. Blanda creamcheese, florsocker* och vaniljpulver i en annan skål med en slev
Denna frosting är lätt att jobba med och blir inte allt för söt i och med färskosten. Tänk på att göra frostingen lagom tills det är tid att frosta dina cupcakes, om frostingen får stå för länge stelnar den och blir svår att jobba med
Detta blir istället en "lättare" frosting som bara blandar sig fint i munnen tillsammans med kakan. Den mjuka och lena mascarponen blandade sig fint med den lätt syrliga färskosten
Spritsa eller bred frostingen på helt kalla cupcakes. En dag som många av er säkert väljer att fira med underbar doft av nybakta bullar och en eller två nybakta dylikar tillsammans med ett glas mjölk
Creamcheese lime frosting. Man får aldrig vispa ner mjölet, då kan kakan lätt bli väldigt kompakt och torr i konsistensen, utan man ska försiktigt sikta och vända ner den i smeten
Vispa smör och creamcheese mjukt. Låt maskinen gå tills allt gått samman lite lätt. Blanda samman ostsmeten med chokladen till en jämn och tjock frosting
Vispa rumstempererat smör och creamcheesemed elvisp till en slät smet. Ställ gärna in frostingen en stund i kylskåpet så blir den lite fastare och lättare om man vill spritsa på frostingen
Byt ut creamcheese mot en smaksatt smörkräm eller annan typ av frosting. Jag är medveten om att själva kakan egentligen ska vara på toppen av pinnen, men jag anser att den är snyggare och så mycket lättare att presentera med kakan i botten på pinnen