Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjukapepparkakan jag någonsin gjort. Hela kakan får också en betydligt tydligare smak av pepparkakaoch ihop med creamcheese frostingen är den helt underbar
Min mormor gör en supergod med lingon i. Mjukpepparkaka är något som verkligen hör julen till och som jag personligen tycker är en av de godaste julkakorna
En riktigt god och saftig mjukpepparkaka fick stå för fgikat i butiken i dag. Mjukpepparkaka. Hoppas att det är många av er som just i denna stund sitter i soffan med en kopp glögg och njuter av lugnet
Mjukpepparkaka är en riktig klassiker och doftar jul. Den är god som den är, men vill du lyxa till den lite så lägg på en härlig frostingoch garnera med några lingon
Den fick en knaprigt yta och blev mjukoch saftig med härlig smak av pepparkaka. I går provade vi ett annat recept än det vi brukar använda på mjukpepparkaka
Blanda alla torra ingredienser, smält under tiden smöret, rör ihop med det torra, rör sedan ner fil och sirap, smeten behöver inte vispas utan bara röras till jämn konsistens
Vispa ägg med strösocker, farinsocker och muscovadosocker. Smält smöret och låt det svalna något. Det blir inte lika pösigt som när man bara har strösocker men det är viktigt att ägg och sockerblandningen ändå är helt slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.