Friterad kyckling. Jag friterade i två omgångar. Friterad kyckling. Den första gången la jag kycklingbitarna ner i korgen till fritösen, sänkte ner den och friterade i 4-5 minuter
Vaxbönor och halloumi friterade jag bara som dom är i fritös, ingen smet eller så. Hallå kamrater,. Idag blev det en jättegod söndagsmiddag, kyckling med champinjonsås
Egentligen bara friterad potatis, med den ”kanske inte så bara”, klassiska mojo rojon. Som vanligt när middagsidéer saknas slår jag upp mina Culinariaböcker
Jag stekte/friterade mina bitar i en klick smör och rikligt med olja (så att det täckte halva biten) tills de fick fin färg på båda sidorna och sedan lät jag de gå klart i ugnen i ca 10 minuter i 220 graders värme
Häromdagen gjorde jag en Club Sandwich som blev fantastiskt god. Jag använde baconet som jag fick av mina kollegor, smaksatte majonäsen med sweet chili och gjorde hemlagade pommes frites