Skeda över dressingen och garnera med kapris o färsk dill. 1 st huvud romansallad, 3 msk kapris, 4 st ägg, 1 msk grov sötstark senap, 1 msk kallpressad rapsolja, 2 tsk vitvinsvinäger, salt o peppar, dill. 3 msk kapris
Lägg i kaprisen och fritera i några minuter eller till den börjar bli brunare på ytan. Låt kaprisen rinna av på ett hushållspapper och strössla sedan ut över rullarna
Toppa med pillade räkor och friteradkapris. Fritera kaprisen i ca 30 sek så att den blir krispig. 0,5 dl kapris. friteringsolja 0,5 dl kapris 400 g skreitorsk, slaget 0,5-1 dl olivolja 0,5 dl vitt vin 1 citron, saft och skal salt och svartpeppar 1 kruka basilika 1-1,5 dl räkor, skalade bröd, till servering
Finhacka gurka & kapris. Friterad rödspätta, potatispuré & en tartarsås. 0,5 dl finhackad kapris. Nu är det höst & då tycker jag att man kan börja plocka fram lite ”tyngre” maträtter
Kaprismajonnäs. Friterad fisk. Hacka kaprisen och låt den rinna av väl på papper. Friterad mat går så snabbt att tillaga, så börja aldrig fritera innan gästerna är beredda, friterat ska inte vänta på sina gäster, motsatsen är faktiskt att föredra