Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citroni det bryntasmöretoch jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Garnera med den friteradekaprisensamt resten av dillblommorna. Var noga med att välja en riktigt god kaprisoch se till så att den är saltad, inteinlagdivinäger
Servera med räk- ochäggblandningen, generöst medbryntsmöroch pressad eller kokt potatis. Smält smöreti en kastrull på hög värme, när smöret smält så vispar du hela tidentillssmöret börjar skumma och du ser att det börjar blibrynt
Idag är det nästan en dödssynd att översteka fisk. Krydda med salt och peppar. Smör. Tänker tillbaka på all överstekt ofta panerad fisk som jag har lagat ochätit under åren
Jag blev serverad glass smaksattmedbryntsmör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspireratmigtill den här goda och enkla desserten
För några helger sedan kom min gamla barndomsbästis hem på besök. Värm upp en panna med mycket smör. Smält smöroch låt det brynas sakta utan att brännas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.