Dekorera med dillkvistar – ta en kall lageröl ihop med detta och, skräpfisk blir en mycket god fisk. KaprisHäll ½ olivolja i en kastrull o låt hetta upp på lite över medeltemp
Servera den krispiga fisken med rostad eller friterad småpotatis, dipp och grönsaker. Hyvla grönsakerna tunt på mandolin och lägg i kallt vatten en stund innan vattnet hälls av och smaka upp med citronsaft, salt och olivolja Kaprisdipp
Friteradfisk. Skär fisken i lämpliga bitar att fritera. Kaprismajonnäs. Friterad mat går så snabbt att tillaga, så börja aldrig fritera innan gästerna är beredda, friterat ska inte vänta på sina gäster, motsatsen är faktiskt att föredra
PANKOFRITERAD TORSKRYGG, ROSTAD BLOMKÅLSPURÉ, RÖDBETOR & CITRONMAJONNÄS. Servera fisken i bitar på en bädd av blomkålsmos, med betor och kapris, och klickar av majonnäs
Skär fisken i lagom stora bitar. Doppa varje fiskbit i mjölet, sen i ägget och slutligen i panko. 4 pangasiusfileér( eller annan vit fisk). 2 msk kapris. Värm oljan till 180 grader och fritera fisken, några i taget, tills de är gyllenbruna. 4 personer 4 pangasiusfileér( eller annan vit fisk). 2 msk kapris