bog, innanlår eller fransyska. Kokt ris eller små kokta potatisar. bog, innanlår eller fransyska. Koka riset i saltat vatten med en klick smör eller margarin
Det går säkert att göra här också men jag vill inte riskera ett vinnande koncept. Skiva potatisarna till hasselbackarna i en träslev så riskerar du inte att skära för långt igenom - det är trist om potatisen faller isär
Behåll nätet på fransyskan så att köttet håller formen och tillagas jämnt. Det går säkert att göra här också men jag vill inte riskera ett vinnande koncept
Servera med ris och sallad. Låt koka under lock på svag värme (ryggbiff eller rostbiff ca 5 min, innanlår eller fransyska ca 20 min) eller låt det puttra längre tid om du vill ha köttet mörare
Det går säkert att göra här också men jag vill inte riskera ett vinnande koncept. Skiva potatisarna till hasselbackarna i en träslev så riskerar du inte att skära för långt igenom - det är trist om potatisen faller isär