Krydda medcurry och flingsalt. Tycker nog att man bör servera mango chutney till rätten för att få lite mer smaker så det inte bara är currysmaken man känner
Servera medris, lite färska tomater och ett glatt humör. Så mycket för ambitionen att hålla uppe två blogginläggi veckan sommaren igenommed #jävligtgodbbq =/ Fail från the start
Ett rotsaksfräs kryddat medcurry som man stoppar ipitabröd. Röran kan göras med eller utan ris. Smaka av med salt, peppar och cayenne om man vill ha mer sting
Tillsätt sedan currypastan och låt fräsa med en minutinnan du tillsätter vatten, kokosmjölk, morötter, en skvätt fisksås och sesamolja och låt puttra några minuter
Tillbehörbroccoli, ångad. 1 kyckling (runt 1,5 kg) (gärna frigående) 1 msk smör 1 msk olja 1 tsk curry 1 msk japansk soja salt peppar ev citron, saft. Sås1 banan (hackad) 2 äpple (hackade) 1 gul lök, hackad 2 klyftor vitlök (hackade) 2 tsk curry 50 g smör 1,5 msk vetemjöl 1 dl koncentrerad kycklingfond ca 1 dl grädde ev citron, saft. ris2 dl basmatiris (lägg det i kallt vatten ca15 min och skölj därefter i kallt vatten ca 5 min) 0,5 tsk salt 4 dl vatten
Något jag alltid har i kylen är thailändskacurrypastor. Låt puttra utan lock medan du gör riset. Det är thailändskt och man kan hitta dessa små godingarnai affärer medöstasiatisktsortiment
Tillsätt kryddor efter smak (generöst medcurry) och vänd sedan ner skivadzucchini och tonfisken. Blanda rismedtonfiskrörani en smord, ugnsfast form och toppa med sesamfrön och pumpakärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.