Krossa enbären lätt. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter i aluminium folié och den fick ligga och vila innan jag skär upp den
Jag köpte ekologisk fransyska på ICA Maxi, så fin och billig. ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 6 krossade enbär. ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 6 svartpepparkorn 6 krossade enbär
1,5 kg fransyska (eller nötstek). 6 enbär (kan uteslutas). Dagen innan. Skär löken i bitar. Blanda lagen ( ej grädden) , ge den ett uppkok i en stor hög gryta
fransyska). 5 enbär. Koka upp lagen, lägg sedan i köttet. Låt koka tills köttet är mört, ca 1-1½ timme. När köttet är klart, låt steken ligga kvar i lagen ca 1 timme
ca 1 kg nötkött (exempelvis innanlår eller fransyska). 2 msk krossade enbär. ca 1 kg nötkött (exempelvis innanlår eller fransyska). 2 msk krossade enbär
Lägg saft, soja, kalvfond, enbär, svartpeppar och en skivad morot i en stor gryta och låt koka 5 minuter. Skriv ut Dela E-post Pinna 846 cirka 1 kg fransyska. 6 enbär
Ca 1 kg fransyska. 10 enbär. Ca 1 kg fransyska. 10 enbär 10 svartpepparkorn 2 lagerblad 2 dl grädde. Nu är det höst eller borde kanske vara, men solen och värmen håller i sig vilket jag tycker är skönt, för vem mår bra av dagar med regn och rusk
Lägg i grytan med saft, öl, soja, vatten, timjan, enbär och svartpepparkorn. 1,5 - 2 kg benfri stek (tex fransyska eller högrev). 6 st enbär. rostbiff, fransyska och innanlår 75 grader. 6 st enbär
1 kg nötstek (fransyska till exempel). 8 enbär. 1 kg nötstek (fransyska till exempel). 8 enbär. Idag är det väl kanske inte söndag men i söndags var det det