en av våra favoriter är franskachokladmaränger gjorda på minst 70% mörk choklad. När vi har födelsedagskalas i vår familj, vill vi gärna frossa i kakor
1. Börja med att lägga chokladen i en skål och ställ denna på ett vattenbad på låg värme. 2. Under tiden som chokladen sakta smälter så häller du äggvitor och socker i en värmetålig skål
Här kommer iallafall ett busenkelt recept på franskachokladmaränger. Hej allihopa. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har precis som alla andra studenter haft mycket på schemat månaden innan sommarlovet
Jag använde hälften av smeten till vanliga maränger o hälften till chokladmaränger. Har varit sugen på att testa att göra Franska maränger så efter lite letande o trixande bland recept så blev det dessa
Franskachokladmaränger. Maräng detta ljuvliga bakverk, frasiga men ändå sega och härliga i mitten, alla har nog suktat efter dessa gigantiska maränger som ligger snyggt upplagt på konditoriet men dom är super enkla att göra själv , testa