Men en dag gjorde vi en vinägrett med röd balsamvinäger till de rårivna morötterna. Timjan, crème fraiche och fransksenap är tre pålitliga smakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir allt kallare
Bryn kött och lök och lägg efter hand över i en gryta. Servera grytan, överströdd med klippt persilja, tillsammans med pressad potatis eller ris och haricots verts
Indisk gryta med mycket smak. Resultatet av detta är att vinet är helt […] Fransk potatissallad. Det känns som att det ekologiska tänket har vind i ryggen, ännu mer i år
Rör ner senap och crème fraiche. Häll på vin och soya och låt puttra en stund. Då passar det fint att göra en god gryta att värma sig med, efter skogsturen
Tillsätt hackade äpplen, majonnäs, gräddfil, rotselleri, fransksenap, rödlök, kapris och nötter. Fyll en kökshandduk med is och banka med en gryta till isen är krossad
Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransksenap i en gryta. Rör ner 1 dl riven kvibille prästost i grytan när den är klar. 1 dl torrt vitt vin. 1 msk fransksenap
Smaka av med senap. Häll i vatten, Fond du Chef och vin. Lägg efter hand över köttet i en gryta. Lägg först ner morötterna i grytan och sedan purjolöken en stund senare