Det här är det bästa glutenfria fröknäcket jag har kreerat. I det här knäcket samsas både havregryn, bovete, hirs, sesam, linfrön och chia och det är med andra ord alldeles knökafullt av en massa olika nyttigheter
½ dl linfrön. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ca 30 x 40cm. Blanda alla frön och kärnor tillsammans med majsmjöl och salt i en bunke
2 dl hela linfrön. Detta receptet är inspirerat från ett recept av Madbanditten 2 dl hela linfrön. Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st
Lägg linfröna i en skål och häll över vatten så att det precis täcker. 0,5 dl linfrön. 0,5 dl linfrön. När mamma fyllde 50 år tidigare i höst fick hon bland annat ett paket med lite diverse matsaker av våra grannar varav dessa kex var en av komponenterna
0,5 dl linfrön. 0,5 dl linfrön. Den här typen av knäckebröd träffade jag och förälskade mig i långt innan jag träffade och förälskade mig i en glutenallergiker