Enda som jag glömde var att dekorera med de frysta lingonen, det hade säkert blivit vackert. Jag gjorde en enkel potatis gratäng till och kantarellsås och en god krispig sallad
Kycklingfilé med strips och kantarellsås. Pastasås med skinka (H kvällsjobb). Här är ett recept på den goda Krämiga fläskytterfilén jag lagade för några veckor sen, receptet kommer från Jennys Matblogg (ja, min favorit-matblogg
Fredag, hur skönt är det inte med fredagar. Till ytterfilen serverade jag kantarellsås gjord på stekta kantareller, stekt chalottenlök, vispgrädde, lite soja och lite vitpeppar
Man kan använda fläskytterfilé eller fläskfilé istället för fläskkarré, då blir den festligare. Kantarellsåsen lägger man ovanför fläskkarrén och toppar med riven ost
Putsa köttet om det behövs och krydda köttet runtom med rosépeppar, svartpeppar och flingsalt. Steki en het panna med lite olja i tills köttet fått en finstekyta runt om hela