Kombinationen av blekselleri, kastanjer och en långsamt brässerad fläskstekmed ben, nota bene, är i all sin enkelhet en smått lyrisk upplevelse och helt i takt med den nuvarande långkokstrenden
1,5-1,75 kg fläskstek, på ben med svål, inte för mager 1 gul lök 1 klyfta vitlök 2 morötter 150 g rotselleri 1 knippe persilja 2-3 msk salt, till ingnidning 3-4 dl vatten salt malen svartpeppar. Potatispuré medvitlök och örter600 g potatis 1,5 dl mjölk 1 dl grädde 50 g smör 0,5 tsk salt, svart- eller vitpeppar från kvarn 1 knippe persilja, hackad 2 klyfta vitlök, hackade
En saftig mör stek med smak av örter och vitlök på en bädd av brysselkål som trivs jätte bra tillsammans med salt krispig bacon, mild lök och syrliga tranbär
Kombinationen av blekselleri, kastanjer och en långsamt brässerad fläskstekmed ben, nota bene, är i all sin enkelhet en smått lyrisk upplevelse och helt i takt med den nuvarande långkokstrenden