Putsa fläskfiléerna och bryn i stekpanna i lite smör så de får fin färg. Började planera lite inför lördagens middag igår och skulle vilja göra något i min nya Roaster från Vinga of Sweden
), spickeskinka, fänkålssalami, rökt fläskfilé och. rosépeppar, krossad. Håkan ställde tomatburkar på bordet för bestick- och brödförvaring, Anki fyllde vaserna med olikfärgad pasta och eftersom vinflaskan inte var tom än så letades en rustik ljusstake fram i gömmorna
Servera med ett gott vin & en grön sallad. 1 fläskfilé. 2 tsk rosépeppar. 2 dl torrt vitt vin. Häll försiktigt över det vita vinet, ställ in i ugnen, 175 grader, mitt i ugnen i 20 minuter. 1 fläskfilé. 2 tsk rosépeppar. 2 dl torrt vitt vin
När dom rätta svaren kom fram förstod alla att det endast fanns två som kunde något om vin, därför blir vårt tips till Er en helgrillad fläskfilé med egentillverkad rub a la Anne o Katta med ett fantastiskt gott vin till
Här i godaste såsen med rosépeppar och en skvätt vitt vin som piffar upp det mesta. Tillsätt tomatpuré, dijonsenap, kalvfond, vitt vin och grädde och låt såsen koka upp