Kalasgod fiskpaté 600 g fiskfilé kolja och lax 2 tsk salt 2 krm vitpeppar nymald 0. 600 g fiskfilé. 2 tsk salt. 2 krm vitpeppar www.hemtrevligt.se
Kalasgod fiskpatékolja och lax. Grädda fiskpatén i cirka 50 minuter. Sätt ugnen på 175 C°. Lägg fisken i bitar i matberedaren med kniven monterad Matklubben.nu
Fiskpaté med räkor Grädda fiskpatén i ett vattenbad i nedre delen av ugnen, ca 1 timme. 600 g fiskfärs av färsk lax och koljaMatklubben.nu
Fiskpaté 400 g färsk eller fryst fiskfilé, t ex gädda, gös, torsk, kolja. Skölj de färska fiskfiléerna eller tina de frysta Coop
Festlig fiskpaté 400 g färsk eller fryst fiskfilé av torsk, gädda, kolja, gös eller aborre. 1. Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur Hemmets Journal
Kalasgod fiskpaté Fyll på med vatten i långpannan och grädda fiskpatén i cirka 50 minuter. 600 g fiskfilé av torsk, kolja och lax Hemmets Journal
Fiskpaté med räkor Grädda fiskpatén i ett vattenbad i nedre delen av ugnen, ca 1 timme. 600 g fiskfärs av färsk lax och koljaHemmets Journal
Fin fylld fiskpaté 400 g färsk eller fryst fiskfilé av torsk, gädda, kolja, gös eller abborre. 1. Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur Hemmets Journal
Skaldjurspaté med sauce verte Fyll på med vatten i långpannan och grädda fiskpatén, ca 45 minuter. 600 g fiskfilé av torsk, kolja och lax Hemmets Journal