Fiskpaté kolja recept

Kalasgod fiskpaté

Kalasgod fiskpaté

600 g fiskfilé kolja och lax 2 tsk salt 2 krm vitpeppar nymald 0. 600 g fiskfilé. 2 tsk salt. 2 krm vitpeppar
Kalasgod fiskpaté

Kalasgod fiskpaté

kolja och lax. Grädda fiskpatén i cirka 50 minuter. Sätt ugnen på 175 C°. Lägg fisken i bitar i matberedaren med kniven monterad

Fiskpaté med räkor

Grädda fiskpatén i ett vattenbad i nedre delen av ugnen, ca 1 timme. 600 g fiskfärs av färsk lax och kolja

Fiskpaté

400 g färsk eller fryst fiskfilé, t ex gädda, gös, torsk, kolja. Skölj de färska fiskfiléerna eller tina de frysta

Festlig fiskpaté

400 g färsk eller fryst fiskfilé av torsk, gädda, kolja, gös eller aborre. 1.  Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur

Kalasgod fiskpaté

Fyll på med vatten i långpannan och grädda fiskpatén i cirka 50 minuter. 600 g fiskfilé av torsk, kolja och lax

Fiskpaté med räkor

 Grädda fiskpatén i ett vattenbad i nedre delen av ugnen, ca 1 timme. 600 g fiskfärs av färsk lax och kolja

Fin fylld fiskpaté

400 g färsk eller fryst fiskfilé av torsk, gädda, kolja, gös eller abborre. 1.  Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemperatur

Skaldjurspaté med sauce verte

Fyll på med vatten i långpannan och grädda fiskpatén, ca 45 minuter. 600 g fiskfilé av torsk, kolja och lax