Skaldjurspaté med sauce verte
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé av torsk, kolja och lax
  • 2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar, nymald
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 2 msk potatismjöl
  • 3 ägg
  • 3 dl vispgrädde
  • 200 g kräftstjärtar och räkor
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 msk smör till formen
  • 150 g babyspenat
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 1/2 dl dill, persilja, gräslök (hackat)
  • 1 krm dragon
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar, nymald
  • citronklyftor
  • tomatklyftor
  • gröna ärter
  • dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.