Tillsätt därefter vatten, fond, vin, grädde, crème fraiche och kryddor. Tillsätt saffran och rör om. 3 msk hummerfond eller skaldjursfond. 1 paket saffran
Rör sedan ner grädde, crème fraiche, vatten och saffran. Tillsätt vin och fond. Den här fiskgrytan bjöd Christian och Elisabeth på när vi hälsade på dem i huset de hyrt på västkusten tidigare i sommar
Lägg över i gryta och häll på tomatkross, vatten och fond. 1 paket saffran. 3 msk fiskfond eller 2 fiskbuljongtärningar. 3 vitlöksklyftor 1 fänkål 1 paket saffran. 3 msk fiskfond eller 2 fiskbuljongtärningar 1 apelsin, saften
Fond. När fiskfonden är klar, sätt tillbaka den varm platta och låt koka upp igen. Häll i 2 dl vitt vin samt grädde och lägg i saffran, timjan, salt och peppar, morötter, fänkål och låt koka i 5 minuter. Servera den mustiga fiskgrytan med aiolin och det nybakade brödet 50 g färsk jäst. 0,5 g saffran. Fiskfond1 gös, skrovet av (gälarna borttagna) 500 g räkor, skalen från 1 gul lök 1 purjolök 2 schalottenlök 1 fänkål 1 stjälk blekselleri 1 morot 6 klyftor vitlök 1 msk tomatpuré 4 dl vitt vin. Fisksoppa1 morot i slantar 1 fänkål delad i halvor skurna i tunna skivor 150 g sockerärtor delade i mitten 1 bifftomat, skalad och hackad i stora bitar 2 dl vitt vin 3 dl grädde 0,5 g saffran några färska timjankvistar alt
Det enda jag kommer ändra på nästa gång jag lagar den är att ta bort saffran från recpetet, jag tyckte den var godare innan jag kryddade grytan med saffran