4 6 skalade och tärnade potatisar 3 skalade och tärnade morötter 1 skalad och hackad lök 2 skalade och finhackade vitlöksklyftor 2 tsk timjan 2 msk olivolja 500 g krossadetomater 5 dl fiskbuljong (vatten buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 citron 400 g hokifilé eller torskfilé, tinad och tärnad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Till middag idag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Resultatet blev riktigt gott och grytan serverade jag med stekt blomkålsris
Tillsätt krossadetomater, vatten och fiskfond. Skär tomaterna i tärningar och lägg i kastrullen tillsammans med kokosmjölken och cest och saft från limen och låt koka upp
Fräs potatis, morot och purjolök i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt timjan, krossadetomater, vatten och buljongtärning och koka i 15 minuter. 2 dl krossadetomater