4 6 skalade och tärnade potatisar 3 skalade och tärnade morötter 1 skalad och hackad lök 2 skalade och finhackade vitlöksklyftor 2 tsk timjan 2 msk olivolja 500 g krossade tomater 5 dl fiskbuljong (vatten buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 citron 400 g hokifilé eller torskfilé, tinad och tärnad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Till middag idag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Resultatet blev riktigt gott och grytan serverade jag med stekt blomkålsris
Den här mustiga fiskgrytanmed smak av saffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Hetta upp en stor kastrull med olivolja. Tillsätt de krossade tomaterna, tomatpurén, mjölken, grädden, örtsaltet, svartpepparn, saltet, den torkade basilikan och eventuellt det vita vinet till kastrullen
Hetta upp en stor kastrull med olivolja. Tillsätt de krossade tomaterna, tomatpurén, mjölken, grädden, örtsaltet, svartpepparn, saltet, den torkade basilikan och eventuellt det vita vinet till kastrullen
Hetta upp en stor kastrull med olivolja. Tillsätt de krossade tomaterna, tomatpurén, mjölken, grädden, örtsaltet, svartpepparn, saltet, den torkade basilikan och eventuellt det vita vinet till kastrullen
Hetta upp en stor kastrull med olivolja. Tillsätt de krossade tomaterna, tomatpurén, mjölken, grädden, örtsaltet, svartpepparn, saltet, den torkade basilikan och eventuellt det vita vinet till kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.