Ingredienser Portioner. 4 6 skalade och tärnade potatisar 3 skalade och tärnade morötter 1 skalad och hackad lök 2 skalade och finhackade vitlöksklyftor 2 tsk timjan 2 msk olivolja 500 g krossade tomater 5 dl fiskbuljong (vatten buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 citron 400 g hokifilé eller torskfilé, tinad och tärnad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Hacka löken och fräs med smör och olja i en traktörpanna. Pressa ut limejuicen och häll ner vatten, matlagningsyoghurt/crème fraiche och grädde tillsammans med buljongtärningen
Hetta upp en stekpanna med lite rapsolja, lägg ned grönsaker och currypastan och låt fräsa i ca 2-3 minuter. Servera med ris och färska sockerärtor 5 dl laktosfri matgrädde
Strimla purjolök och paprijka och lägg i en kastrull med lite smör och låt fräsa några minuter. Smula över fiskbuljongen, häll på vattnet och låt sjuda ett par minuter till