Fiskfärs torsk recept

Fiskfärs med kall gräslökssås

Fiskfärs med kall gräslökssås

Lägg fiskfärsen i en liten smord ugnssäker form och släta till ytan med en kniv. Servera fiskfärsen med sås, kokt potatis och t ex morot, broccoli och sockerärter
Wallenbergare från havet

Wallenbergare från havet

Vilken vit fisk som helst ska gå bra meddelar Leif, vi körde med torsk och det funkade fint. 400 g färs på vit fisk, vi använde torsk (bäst blir det om fisken inte har varit frusen innan eftersom smeten då gärna blir för blöt) Har du inte fiskfärs så kör du fiskbitarna antingen i en kvarn eller i en mixer. 400 g färs på vit fisk, vi använde torsk (bäst blir det om fisken inte har varit frusen innan eftersom smeten då gärna blir för blöt) Har du inte fiskfärs så kör du fiskbitarna antingen i en kvarn eller i en mixer
Tod Mun Pla LCHF

Tod Mun Pla LCHF

Mixa till en tjock fiskfärs. 600 g vit fisk (vi tog torsk). 600 g vit fisk (vi tog torsk). Thailändska fiskbiffar, Tod Mun Pla, är populär street food i Thailand
Fiskburgare

Fiskburgare

xantangummi, men då bör man finmala fiskfärsen och inte ta för mycket purjolök/vårlök annars håller de inte så bra ihop
Ett fullständigt galet onsdagsprojekt

Ett fullständigt galet onsdagsprojekt

Helst skulle jag givetvis ha malt fiskfärs, men förutsättningarna saknas. Är man vid sina sinnens fulla bruk om man ställer sig och spontant börjar experimentera fram det perfekta receptet på torskqueneller, en snöig onsdagskväll i januari
Thailändska fiskkakor med fänkålssallad

Thailändska fiskkakor med fänkålssallad

Vi använde torsk till vår fiskfärs och smaksatte den med färsk koriander eftersom det fanns hemma, men har du inte det så kan du använda koriander från burk istället
Dagens recept: Fiskfärsbiffar

Dagens recept: Fiskfärsbiffar

I vissa fiskaffärer kan man köpa färdigmald fiskfärs. Fiskfärs har kortare hållbarhet än köttfärs. Det går fint att frysa färdiga fiskfärsbiffar
Gäddfärsbiffar

Gäddfärsbiffar

Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet. Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet
Fiskburgare med örtdressing

Fiskburgare med örtdressing

Puls-mixa till det har blivit en grov fiskfärs. Forma burgare av fiskfärsen (använd våta händer). 600 g fryst torsk eller annan vit fiskfilé utan skinn och ben. 600 g fryst torsk
Asiatiska fiskbollar

Asiatiska fiskbollar

Har aldrig gjort något med fiskfärs överhuvudtaget förut. Gör små bollar av fiskfärsen och lägg dem i såsen
Fiskburgare med romsås

Fiskburgare med romsås

1 kg fiskfärs (500 gr kolja, 250 gr lax och resten torsk). 1 kg fiskfärs (500 gr kolja, 250 gr lax och resten torsk)
Snabbmat - fiskburgare

Snabbmat - fiskburgare

Häromdagen fick jag en stor påse nymald fiskfärs levererad till dörren. I vanliga fall brukar jag använda ett fryst block av torsk eller annan vit fisk
Havswallenbergare med krämig spenat

Havswallenbergare med krämig spenat

Om du ska göra wallenbergare eller fiskfärsbiffar på vitfisk så lämpar sig Kolja och Kummel bäst, torsk kan lätt göra att du får gryniga fiskfärsbiffar

Torsk & laxburgare

Vispa sönder fiskbitarna till en jämn fiskfärs. Torsk och laxburgare. Torsk och laxburgare. 150 g torskfilé. 150 g torskfilé
Fiskburgare med torsk och lax

Fiskburgare med torsk och lax

sönder fiskbitarna till en jämn fiskfärs. TORSK- OCH LAXBURGARE. TORSK- OCH LAXBURGARE. 150 g torskfilé. 150 g torskfilé
Havets Wallenbergare

Havets Wallenbergare

Mixa till en slät fiskfärs. 400 g skinn- och benfri fisk (lax och någon vitfisk t ex torsk, kummel, kolja)