Lägg fiskfärsen i en liten smord ugnssäker form och släta till ytan med en kniv. Servera fiskfärsen med sås, kokt potatis och t ex morot, broccoli och sockerärter
Vilken vit fisk som helst ska gå bra meddelar Leif, vi körde med torsk och det funkade fint. 400 g färs på vit fisk, vi använde torsk (bäst blir det om fisken inte har varit frusen innan eftersom smeten då gärna blir för blöt) Har du inte fiskfärs så kör du fiskbitarna antingen i en kvarn eller i en mixer. 400 g färs på vit fisk, vi använde torsk (bäst blir det om fisken inte har varit frusen innan eftersom smeten då gärna blir för blöt) Har du inte fiskfärs så kör du fiskbitarna antingen i en kvarn eller i en mixer
Mixa till en tjock fiskfärs. 600 g vit fisk (vi tog torsk). 600 g vit fisk (vi tog torsk). Thailändska fiskbiffar, Tod Mun Pla, är populär street food i Thailand
Helst skulle jag givetvis ha malt fiskfärs, men förutsättningarna saknas. Är man vid sina sinnens fulla bruk om man ställer sig och spontant börjar experimentera fram det perfekta receptet på torskqueneller, en snöig onsdagskväll i januari
Vi använde torsk till vår fiskfärs och smaksatte den med färsk koriander eftersom det fanns hemma, men har du inte det så kan du använda koriander från burk istället
Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet. Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet
Puls-mixa till det har blivit en grov fiskfärs. Forma burgare av fiskfärsen (använd våta händer). 600 g fryst torsk eller annan vit fiskfilé utan skinn och ben. 600 g fryst torsk
Häromdagen fick jag en stor påse nymald fiskfärs levererad till dörren. I vanliga fall brukar jag använda ett fryst block av torsk eller annan vit fisk
Om du ska göra wallenbergare eller fiskfärsbiffar på vitfisk så lämpar sig Kolja och Kummel bäst, torsk kan lätt göra att du får gryniga fiskfärsbiffar