Fiskfärs av gädda recept

Fiskburgare

Fiskburgare

xantangummi, men då bör man finmala fiskfärsen och inte ta för mycket purjolök/vårlök annars håller de inte så bra ihop
Dagens recept: Fiskfärsbiffar

Dagens recept: Fiskfärsbiffar

Du får en fastare färs om du använder gädda eller gös. I vissa fiskaffärer kan man köpa färdigmald fiskfärs
Gäddfärsbiffar

Gäddfärsbiffar

Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet. Rulla bollar av färsen, platta ut bollarna på en vattensköljd skärbräda
Asiatiska fiskbollar

Asiatiska fiskbollar

Gör små bollar avfiskfärsen och lägg dem i såsen. Har aldrig gjort något med fiskfärs överhuvudtaget förut

Fiskfärs

Tillsätt resten av spadet, mjölken och buljongtärning. Smaka av med salt, peppar och citron. 400 g färsk eller fryst fiskfilé av torsk, gädda, kolja, gös eller abborre

Fiskfärs i mikron

Smaka av med salt och peppar. 275 g fiskfilé av t ex kolja, abborre, gös, gädda, lax. 1.  Mixa fiskfiléerna med salt, peppar, potatismjöl, ägg och gräslök i matberedaren med kniven monterad