Fiskbullsgratäng recept

Fiskbullsgratäng med bladspenat

Fiskbullsgratäng med bladspenat

Tina spenaten och krama ur all vätska. Smörj en ugnssäker form och fördela spenaten i botten. Häll av buljongen från fiskbullarna och fördela dessa ovanpå spenaten
Läcker fiskbullsgratäng

Läcker fiskbullsgratäng

8 st fiskbullar i buljong. 11 liten burk svsmp. 11 tsk Norrmejerier Smör. 11 tsk vetemjöl. 11,25 dl Norrmejerier Lättmjölk
Fiskbullsgratäng med currysås

Fiskbullsgratäng med currysås

Häll av buljongen från fiskbullarna i ett mått och spara till såsen. Förväll fänkålen i 2 msk vatten på en tallrik i mikron på högsta effekt
Fiskbullsgratäng

Fiskbullsgratäng

Häll buljongen från fiskbullarna i en mått tillsammans med mjölken. Fräs hackad lök i en kastrull med matfett
Fiskbullsgratäng

Fiskbullsgratäng

Servera fiskbullsgratängen med bröd och broccoli. Ugn 250°C. Skala och riv morötterna grovt. Lägg dem i botten på en lätt smord ugnssäker form
Fiskbullsgratäng

Fiskbullsgratäng

Smörj en liten ugnsfast form med margarinet. Varva fiskbullarna medpotatisen och purjon. Häll på tomaterna smaksatt med salt och peppar

Fiskbullsgratäng

1.  Häll buljongen från fiskbullarna i en mått tillsammans med mjölken. Fräs hackad lök i en kastrull med matfett

Fiskbullsgratäng

Värm ugnen till 250 grader. Smörj ett ugnsäkert fat. Häll av buljonen från fiskbullarna och spara den till såsen

Fiskbullsgratäng med spenat, 4 port.

Du behöver. 1 brk fiskbullar i buljong 1 pkt djupfryst bladspenat 2,5 dl matlagningsgrädde 2 krm malen muskotnöt 3 tomater (tärnad potatis) Gör så här

Fiskbullsgratäng med bladspenat

1.  Tina spenaten och krama ur all vätska. Smörj en ugnssäker form och fördela spenaten i botten. 2.  Häll av buljongen från fiskbullarna och fördela dessa ovanpå spenaten

Fiskbullsgratäng med currysås

1.  Häll av buljongen från fiskbullarna i ett mått och spara till såsen. 2.  Förväll fänkålen i 2 msk vatten på en tallrik i mikron på högsta effekt

Fiskbullsgratäng

koka upp spenaten enligt anvisning på förpackninge 4 - 6 portioner. 2 burkar fiskbullar 375 g 250 g djupfryst bladspenat