Just att blanda all pasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare. Tricket är att tajma pastan med såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr
Denna fantastiskt goda, och krämiga, vitkålsgratäng, medbladspenat, fetaost och soltorkade tomater, skulle kunna vara ett perfekt vegetariskt inslag på påskbuffén
Att server med en rökig BBQ sås skapar den rätta sommar-grill känslan. Om du har en fritös så fritera gärna lite kokt färskpotatis och krydda med havssalt och lite chilipeppar, hur gott som helst
Nagga botten med en gaffel. Toppa med halverade tomater. Täck med folie om degen får för mycket färg. Täck en pajform (ca 24 cm i diameter) med smördeg. 150 g färsk bladspenat
Skölj makrillfilérna i kallt vatten och torka dem med hushållspapper. Man kan ha olika tillbehör såsom citronsmör eller dillsås, våran absoluta favorit är gräddstuvad bladspenat, kokt potatis och en grönsallad, färska citronklyftor att pressa över makrillen är riktigt gott till
Tillsätt bladspenaten och låt den fräsa med en minut. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
Det är så skönt med ett bra grundrecept som jag kan ändra kryddning eller någon ingrediens i. Lägg tomater, broccoli och bladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
färskost att reda med. Ta från värmen och blanda med strimlad tomat, lägg åt sidan. Häll i grädden och red med färskost till en lagom tjock sås, krydda och smaka av med citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.