Smörj ett ugnssäkert fat, lägg påfisken och strö över litet salt. Till fisk passar de flesta grönsaker som ärter, bönor, spenat, grönkål, broccoli och selleri
D. A. G. E. N. S. R. C. P. T. 1. 4. -. 0. F. I. K. Å. Ö. B. Ä. i. s. k. b. o. r. d. e. v. ä. t. a. m. ,. l. c. h. g. n. f. H. p. å. ö. /. x. j. u. 6. é. 2. y. 5. 8. L. O. 7. 3. M. 9. 3 D. F I. k g. d l
Vi åkte in till marknaden i Fuengirola och kom åter med påsarna lastade av tomater av flera olika sorter, stora gula milda spanska lökar, bönor, potatisar, persikor, persilja, mynta, torkad oregano , harissa och finfina färska fiskar
Skala och strimla grönsakerna och lägg i bottnen på en ugnsform. Det är en vanlig vitfisk, i detta fallet en torskrygg som läggs på en bädd av diverse rotfrukter och som får sällskap av en härligt krämig sås med en svag hetta
Ett vegetariskt alternativ till kött eller panerad fisk. Gott som tillbehör till kötträtter men också som rent vegetariskt på en bädd av ugnsbakade örtpotatisar Ägg
Ryggfilé av torsk - favorit direkt, kanonfin fisk och fina sockerärtor. Ricottabiff - riktigt goda biffar påbädd av "grillade" grönsaker, bra sparriskräm och tomatsalsa (hade fått vara lite mer)
Passar även bra till rätter av fisk och skaldjur, eller till syrliga getostar. Ta två ändar på smördegen och fäst dem på mitten så du bäddar in sparrisen