Dagens recept: Fiskfiléer på broccolibädd
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 g fiskfiléereller
  • 800 g fisk i skivorav spätta, gös, kolja eller torsk
  • 2 pkt djupfryst broccoli
  • ½ dl vatten
  • 1 msk salt
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 msk senap
  • 2 msk smör eller margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl fiskspad
  • 2 dl grädde
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 1 msk senap
  • 175 grader ca
  • 10 minuter
  • 10 minuter vi
  • 200 grader till
  • 10 minuter
  • 8 minuter
  • 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.