Jag är verkligen ett stort fan av vegetariska biffar i olika former. Eller ja – egentligen är jag mer för att äta grönsaker som de är (råa, kokta, grillade…), men eftersom mina barn tyvärr inte är lika sålda på det så älskar jag formatet plättar eller biffar
Rispapperrullar är utsökt fingerfood för en varm sommarkväll. Rispapperrullar är aldrig fel. De här rullarna får mig varje gång att tänka på Bangkok var en mysig, familjeägd restaurang serverade vietnamesiska vårrullar som var utsökta, så goda
Fingermat, fingerfood, äta med händerna mat --> aka det bästa som finns. Jag älskar plockmat och plockmat som blir till fingerfood när man kan äta med händerna är VÄRLDS enligt mig
”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Sautera (stek några minuter på medelhög värme) lök och vitlök i lagom mycket olivolja
Servera bollarna som fingerfood, till en drink eller som förrätt. I fredags var det Lutfiskens Dag. En bra dag, tycker jag, eftersom lutfisk är en klassiker som är väl värd att uppmärksammas, och inte bara till jul
”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Stek pannkakorna i en plättlagg, så att de blir lagom stora till fingerfood. ”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag
I den andra tävlingen var temat Fingerfood. . Röstningen är nu i full gång på Svensk Fågels sida. Mitt bidrag till deltävling nummer 2 var Pulled BBQ Chicken som blev sååå gott
Funkar jättebra som fingerfood. En dipp inspirerad av smakerna i dressingen till caesarsallad passar jättefint till krispiga grönsaker som gärna serveras i samma glas som dippen