Jag är verkligen ett stort fan av vegetariska biffar i olika former. Eller ja – egentligen är jag mer för att äta grönsaker som de är (råa, kokta, grillade…), men eftersom mina barn tyvärr inte är lika sålda på det så älskar jag formatet plättar eller biffar
Rispapperrullar är utsökt fingerfood för en varm sommarkväll. Rispapperrullar är aldrig fel. De här rullarna får mig varje gång att tänka på Bangkok var en mysig, familjeägd restaurang serverade vietnamesiska vårrullar som var utsökta, så goda
Fingermat, fingerfood, äta med händerna mat --> aka det bästa som finns. Jag älskar plockmat och plockmat som blir till fingerfood när man kan äta med händerna är VÄRLDS enligt mig
”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Sautera (stek några minuter på medelhög värme) lök och vitlök i lagom mycket olivolja
Servera bollarna som fingerfood, till en drink eller som förrätt. I fredags var det Lutfiskens Dag. En bra dag, tycker jag, eftersom lutfisk är en klassiker som är väl värd att uppmärksammas, och inte bara till jul
”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Stek pannkakorna i en plättlagg, så att de blir lagom stora till fingerfood. ”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag
I den andra tävlingen var temat Fingerfood. . Röstningen är nu i full gång på Svensk Fågels sida. Mitt bidrag till deltävling nummer 2 var Pulled BBQ Chicken som blev sååå gott
Funkar jättebra som fingerfood. En dipp inspirerad av smakerna i dressingen till caesarsallad passar jättefint till krispiga grönsaker som gärna serveras i samma glas som dippen
”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Blanda riven parmesan, hackad lök, olivolja och vinäger i en skål, peppra och låt det stå och dra i minst 1 timme
Efter något dygn i Orlando slog det mig även att folk inte äter med bestick, inte konstigt egentligen med tanke på att de mesta är convenient fingerfoods som hamburgare, mackor, sticks, fingers, slices, fries, nuggets, pieces, etc med free refill soda till…
Friterade saker är ju gott, onyttigt… men gott. Har sett dessa smarriga Mozzarellasticks och lökringar på både Coop och ICA, nu har vi testat och de var ju såklart goda, men tror de gör sig bäst i en fritös
Jag är oerhört förtjust i Chili Cheese. Jag har flera gånger försökt mig på att göra egna , som visserligen blir riktigt goda, men i ärlighetens namn blir de absolut inte som de man köper färdiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.