Fem peppar recept

Fem jävligt goda såser du måste testa

Fem jävligt goda såser du måste testa

salt och peppar. Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Fem jävligt goda såser du måste testa

Fem jävligt goda såser du måste testa

salt och peppar. Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Fem jävligt goda såser du måste testa

Fem jävligt goda såser du måste testa

salt och peppar. Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Fem jävligt goda grilltillbehör!

Fem jävligt goda grilltillbehör!

Salt och peppar efter smak. Fem jävligt goda såser du måste testa. myntablad och blanda ner i Fraichen tillsammans med salt, peppar och citronjuice
Fem coola kolor

Fem coola kolor

Pepparkakskolor – Dessa skapade jag till ett julreportage som jag och Joss gjorde tillsammans, men det måste på inget sätt vara jul för att man ska kunna njuta av dem
Salt&Peppar fyller 12 år

Salt&Peppar fyller 12 år

Jag minns fortfarande första inläggen på Salt&Peppar. Att försöka sammanfatta 12 års bloggande är verkligen inte lätt, men vi gör ett försök genom att välja ut våra fem bästa recept

Vi snackar fem grundsåser (mother sauces)

Kokas på smör, mjöl och mjölk, salt och peppar. Kan du de fem ”mother sauces” på dina fem fingrar. Kokas på kycklingbuljong, smör, mjöl, salt och peppar
Krämig pastasallad med kyckling och fetaost

Krämig pastasallad med kyckling och fetaost

Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus. Smaka av med salt och peppar. Krämig pastasallad med kyckling och fetaost6 port500 g pasta penne2 dl crème fraiche3 dl gräddfil1 grillad kyckling (ca 500 g urbenat kött)3 paket bacon, à 140 g1 liten purjolök2 röda paprikor200 g fetaost3/4 tsk salt2 krm svartpeppar, nymaldPesto1 kruka basilika50 g pinjenötter1 dl olivolja100 g parmesanost, finriven3 vitlöksklyftor1,5 krm saltServeringSolrosskottBasilikaParmesanostKoka pastan, spola i kallt vatten och låt rinna av
Lax & spenat pasta

Lax & spenat pasta

Häll sedan i grädden och låt koka i fem minuter. Smaka av med salt och peppar. 4 st frysta laxfiléer 1 gullök1 vitlöksklyfta3 dl vitvin1 dl vatten3 dl grädde2 fiskbuljongtärning 450 gr bladspenatSaltSvartpeppar maizena Gör såhär Tina spenaten och laxen