Jag följer @roethlisberger på Instagram. Tips tips, mycket inspiration där. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Ta ut steken och låt den vila i ca en halvtimme innan du skär upp den i tunna skivor. högrev. Högrev, köttbiten som sitter på själva ”manken” på nötkreaturen, framför entrecôten, vad gör man med den egentligen
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Som ni kanske vet vid det här laget är jag smått beroende av Oatlys iFraiche. Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Som ni kanske vet vid det här laget är jag smått beroende av Oatlys iFraiche. Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Som ni kanske vet vid det här laget är jag smått beroende av Oatlys iFraiche. Därav har jag lagat en massa olika kalla såser genom åren baserad på den och tänkte ge er receptet på mina fem kalla favoritsåser, samlade i ett enda inlägg
Det vill säga inlägg då jag tar på mig att curera lite av mina favoriter ur mitt (hyfsat digra) receptlager för att ge er ett gäng goda och snabba tips på ett visst tema
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
ägg och vinäger kostar inte så mycket och här handlar det om små mängder). Det kallas för en sabayon och då är det dags att vispa i smöret, lite i taget
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.