ca 40 gr valfri choklad, kan uteslutas (jag använde Fazer Iced Coffee & Mudcake). 40 gr chocolate of your choice, can be excluded (I used Fazer Iced Coffee & Mudcake). 2 tablespoons pea protein & cacao (I used Friggs)
Liljans mitt (ståndarna) målade jag med ätbartlim och doppade sedan dem i Fazer Ögon cacao. Ståndarna på den bruna tårtan är även här doppade i Fazer Ögon Cacao
Smält Fazer Block i mikron. 3 msk Fazer Ögon Cacao. 2 tsk Fazer Ögon Bakpulver. 2 tsk Fazer Ögon Vanillinsocker. 100 g Fazer Ögon Mörk Choklad. 100 g Fazer Ögon Vit Choklad. 100 g Fazer Ögon Ljus Choklad. 150 g Fazer Ögon Mörk Choklad. 150 g Fazer Ögon Ljus Choklad
Då de svalnat smältes Fazer Ögon 70% Premium Choklad och slås som ett lock ovanpå varje cappuccino. 4 msk Fazer Ögon Cacao. 100 g Fazer Ögon Premium 70% Choklad
Rör ner en påse (150 g) Fazer Ögon Marianne Crush i en liter mjuk vaniljglass. 5 dl Fazer Ögon Cacao. 2 tsk Fazer Ögon Bakpulver. 1 tsk Fazer Ögon Vanillinsocker
för mig en betydelsefull sådan, Carl Fazer och Fazers produkter är något som. (Gudarnas föda, fritt översatt) Cacao , är ett träd vars historia, enligt
Hacka Fazer Ögon Vit Choklad och smält i vattenbad. 1 msk Fazer Ögon Cacao. 80 g Fazer Ögon Vit Choklad. Vispa ägg och socker och tillsätt därefter de torra ingredienserna till tårtbottnen