Sätt ugnen på 225°. Dra skinnet av korven och borsta potatisen. Skiva korv och tomater i 1/2 cm tjocka skivor och squash och potatis i mm-tjocka skivor
1. Sätt ugnen på 225°. Dra skinnet av korven, borsta potatisen. Skiva korv och tomater i 1/2 cm tjocka skivor och squash och potatis i mm-tjocka skivor
Idag ska jag minsann inte äta falukorvsgratängprovencale. FalukorvsgratängProvencale, 4-5 portioner500 g potatis (ca 5 st)1 liten zucchini2 tomater400 g falukorv
Färskpotatis går alldeles utmärkt att använda i falukorvsgratängen. Falukorvsgratäng provençale4 person(er) 600 g falukorv 500 g färskpotatis 3 st tomat, (ca 300g) 2 st squash, (ca 600 g) 1 st vitlöksklyfta, pressad 1 dl mellangrädde 1 tsk basilika 2 krm salt 1 krm svartpeppar, nymald 1 dl parmesanost, riven färsk basilika Gör så här